K5894 Na prodaju kuća u Tivat oko 400 m od centra grada, Tivat, Crna Gora
Type: House
Place: Tivat
Location: Kalimanj
Size: 360 m²
Price:  420,000€
Na prodaju kuća u Tivtu koja se nalazi na placu od 451 m2. Kuća se sastoji od 4 etaže i to: Prizemlje: veliki dnevni boravak sa kuhinjom (odvojenom), trpezarijom, jedna spavaća soba, hodnik, kupatilo i mali podrum. Sve izlazi na dvorišnu terasu oplemenjenu cvijećem i južnim voćem. U dvorištu postoji ograđen parking za dva mjesta i roštilj. Sprat: unutrašnjim stepenicama se penjemo na sprat hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa odvojenom trpezarijom, velika terasa, kupatilo, dvije spavaće sobe od kojih svaka izlazi na terasu. U svakoj sobi je hrastov plakar. I sprat: unutrašnjim stepenicama se penjemo na sprat iznad koji je potpuno isti kao i prethodni. Potkrovlje: unutrašnjim stepenicama se penjemo u potkrovlje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatilo, terasa ima djelimični pogled na more. Kuća po papirima ima 256 m2 ali stvarnoi stanje je 360 m2 bruto gradnje. Od centra grada kuća je udaljena oko 350 m od mora oko 400 m Kuća se prodaje komplet namještena sa svom bijelom tehnikom i namještajem. U kući može da se smjesti od 16-18 osoba


Agent/Agency information:

Kamin Nekretnine
+382 69 406 343
Topliški put bb
Budva
List all properties from this agent

Make an enquiry about this property here. Your question will be sent to an agent or realty office immediately.


property listing

accomodation listing

The finest selection of pictures from Budva.

budva gallery thumbnail

Comming to Budva? You may want to save hi resolution maps of Budva on your drive.

budva map thumbnail

On this website you can fin greatest selection of Montenegro properties .

property thumbnail

Looking to rent an apartment for holiday in Budva? Look no further.

apartment thumbnail

Real Estate


Real Estate Agencies

Budva Montenegro Website

Budva Montenegro website is brought to you with aim to collect information and services, current and up to date accomodation and property listings. BudvaMontenegro.com is part of network which consists of following websites:

Do you have accommodation, appartments or rooms to rent?

If you are the owner of small hotel or private appartments and are interested to list your property through our network please contact us at monte@monte.com or visit www.monte.com for more information.

 

Featured Property

Type: Flat
Place: Ostala mjesta
Size: 26 m2
Price: 75.000,00 €

 

Are you owner of real estate agency in Montenegro?

If you own a real estate business in Budva or elsewhere in Montenegro maybe you would be interested in unmached offering to list your properties through network of Montenegro property websites. For more information please contact us at monte@monte.com or visit www.monte.com.

 

Budva Montenegro quick links

Maps of Budva and Montenegro
www.budvamontenegro.com/maps